Uw mening is waardevol

Hoe denkt u over geluid in uw woonomgeving? Motivaction is benieuwd naar uw mening!

Hoe werkt het?

Het GeluidsErvaring-onderzoek is bedoeld om in kaart te brengen hoe mensen in de regio rondom Schiphol denken over geluid in hun woonomgeving. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction uit Amsterdam. Het GeluidsErvaring-onderzoek is een langlopend onderzoek, waarvoor deelnemers meerdere keren kunnen worden geïnterviewd via een vragenlijst op internet.

Om mee te kunnen doen heeft u alleen uw e-mailadres en toegang tot internet nodig. Nadat u zich heeft aangemeld, vult u de korte inschrijfvragenlijst op internet in. Daarin worden een paar vragen gesteld die wij nodig hebben om de deelnemers aan het onderzoek goed in kaart te kunnen brengen. Wanneer u bent ingeschreven wordt u per e-mail uitgenodigd om de GeluidsErvaring-vragenlijst op internet in te vullen.

Doe mee en maak kans op één van de tien geldbedragen van 50 euro, die verloot worden onder de deelnemers!

 
 

GeluidsErvaring-onderzoek

Waarom meedoen?

Door ons te vertellen wat uw persoonlijke ervaring is met een aantal zaken die bepalend zijn voor uw woonomgeving oefent u direct invloed uit op de resultaten van het onderzoek. Het GeluidsErvaring-onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Uw mening

Aanmelden

Ook uw mening geven? Meld u dan nu aan en doe mee aan het GeluidsErvaring-
onderzoek
.

GeluidsErvaring

FAQ

Hier vindt u alle meest gestelde vragen over het onderzoek.

Lees verder

Contact

Hebt u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. Stuur een e-mailbericht naar info@geluidservaring.nl of maak gebruik van het Reactieformulier