Veel gestelde vragen

Hier vindt u alle meest gestelde vragen over het GeluidsErvaring-onderzoek. Als u een vraag hebt waar u geen antwoord op kunt vinden, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op via de contact-pagina.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

Motivaction International voert het GeluidsErvaring-onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. De resultaten worden aan het ministerie teruggekoppeld.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

Het invullen van een vragenlijst kost 5 à 10 minuten.

Ik verwacht een e-mail van GeluidsErvaring-onderzoek maar heb niets ontvangen.

Kijk eens bij 'Ongewenste mail' ('Junk mail'). U herkent onze mail aan de afzender info@geluidservaring.nl. Wilt u er zeker van zijn dat u onze e-mails ontvangt? Voeg dan ons adres: info@geluidservaring.nl toe aan uw e-mailadressenlijst. (u vermijdt dan het risico dat onze berichten als 'onbekend/ongewenst' worden geweigerd)

Kan ik een vragenlijst 'offline' invullen?

Tijdens het invullen is het noodzakelijk dat er een internetverbinding is. De door u gegeven antwoorden worden namelijk per stuk opgeslagen en vaak is het zo dat bepaalde antwoorden specifieke vervolgvragen hebben.

Kunnen er meerdere personen van mijn huishouden deelnemen aan het onderzoek?

Het is mogelijk dat meerdere personen uit uw huishouden deelnemen aan het onderzoek. Wel is het zo dat elke persoon zichzelf moet aanmelden met een eigen e-mailadres. Per persoon is maximaal één aanmelding mogelijk.

Heb ik speciale software nodig om mee te kunnen doen?

Specifieke software is niet nodig. Een gewone computer met een internetverbinding is voldoende.

Probeert Motivaction mij wat te verkopen via een vragenlijst?

Motivaction zal u nooit iets te koop aanbieden en is uitsluitend geïnteresseerd in uw mening.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Hoe lang moet ik lid blijven als ik eenmaal sta ingeschreven?

Er is geen limiet aan de inschrijfduur. In principe vragen wij u enkele keren mee te doen aan het onderzoek. Uiteraard kunt u op elk moment uw deelname stopzetten.

Hoe kan ik mijn deelname beëindigen?

Op uw persoonlijke pagina op deze website kunt u aangeven dat u uw deelname wilt beëindigen. Uw deelname aan het GeluidsErvaring-onderzoek wordt dan direct stopgezet.

Terug naar boven ^

Uw mening

Aanmelden

Ook uw mening geven? Meld u dan nu aan en doe mee aan het GeluidsErvaring-
onderzoek
.

GeluidsErvaring

Contact

Hebt u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. Stuur een e-mailbericht naar info@geluidservaring.nl of maak gebruik van het Reactieformulier